Het mooiste lederen interieur voor uw BMW

Alba Automotive is al 20 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige lederen interieurs voor auto’s. Bij Alba werken vakmensen, vakidioten, pure liefhebbers die met passie, de vereiste expertise en heel veel ervaring de mooiste lederen auto interieurs vervaardigen. Zij stemmen uw lederen interieur af op uw wensen, uw BMW in kwestie en het originele fabrieksinterieur. U verwacht de hoogste kwaliteit, een perfecte pasvorm en een lange levensduur. En dat is precies wat u krijgt.

Maatwerk in optima forma

U hoeft ons niet te vertellen dat u grote waarde hecht aan het interieur van uw BMW. Voor onze lederen auto-interieurs maken wij gebruik van Alba Buffalino en Nappaleder, Alba eco-leather, Suède en Alcantara. Onze topkwaliteiten worden onderling veel gecombineerd; denk aan Alba Buffalino leder met Alcantara middenbanen. Bovendien kiest u zelf de speciale afwerking met o.a. bijzondere stiksels, geperforeerd leder of logo’s. Uw BMW wordt ook van binnen echt uw BMW.

Alba gaat verder in haar service. Teveel comfort bestaat immers niet. Denkt u aan stoelverwarming, massagestoelen of lendesteun. Wij bouwen het graag voor u in. Zelfs onder uw bestaande fabrieksbekleding als u niet kiest voor een lederen interieur van Alba.

Wat is uw droominterieur voor uw auto?

Bekijk het portfolio onderaan de pagina voor interieur voorbeelden, of klik op designopties en bepaal zelf een uniek lederen interieur voor uw auto. Met de ruime keus aan leder kleuren en designopties is er altijd een uniek interieur te maken. Snel een offerte opvragen of vrijblijvend advies? Neem vandaag nog contact met ons op. U wilt toch juist blij worden van de binnenkant van uw BMW?

Portfolio